10 april 2023

Lancering Air Excellent SC Prefab kits

Een luchtverdeelsysteem monteren neemt al snel een aantal uur in beslag. Om deze montage te vergemakkelijken en versnellen ontwikkelden wij bij Ubbink de Air Excellent prefab kits.

Campagnebeeld-1920x1280

Montagegemak is voor Ubbink een belangrijke eigenschap. Om dit te blijven verzekeren is innoveren en denken zoals een installateur onmisbaar. Ubbink blijft hier een voorloper in.

De vooraf gefabriceerde Air Excellent Kits worden tijdens de productie reeds gemonteerd en zo naar u opgestuurd. Op deze manier wordt Air Excellent het snelste kliksysteem op de markt!

Met slechts 3 componenten kan het volledige systeem in elkaar worden gezet. Zo zorgen de vooraf gefabriceerde kits voor een snelle en praktische montage!

  1. Kit DBOX met de nodige semi-circular adapters
  2. Kit ventieladapter met einddop
  3. Connectie tussen kits met flexibele Air Excellent kanalen

Vraag jouw gratis sample kit aan

Het Air Excellent luchtverdeelsysteem op zich biedt al tal van voordelen op vlak van energie-efficiëntie, geluidsdemping en gezondheid. Daarbovenop verhogen de nieuwe Air Excellent prefab kits ook de montagesnelheid en het montagegemak. Omdat wij bij Ubbink overtuigd zijn van onze kwaliteit en efficiëntie, bieden wij graag een gratis sample kit aan.

In dit Air Excellent Sample Kit kan je vinden:

  • Air Excellent SC DBOX kit met 6 aansluitingen ter waarde van € 149,-
  • Air Excellent Fleece
  • Diverse Ubbink gadgets
Air Excellent logo
Aftrap Air Excellent Campagne

Aftrap Air Excellent Campagne

Maandag vierden wij de start van onze Air Excellent campagne en de lancering van onze nieuwe Air Excellent Prefab Kits.

Lees meer
Het Air Excellent luchtverdeelsysteem

Het Air Excellent luchtverdeelsysteem

Air Excellent is een compleet luchtverdeelsysteem voor ventilatie. Dit uiterst flexibel, modulair en energie-efficiënt luchtverdeelsysteem is toepasbaar in alle ventilatiesystemen en zowel kleine als grote nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Lees meer